PDPaola

Το 2014, τα αδέρφια Paola και Humbert, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα brand το οποίο θα συμπληρώνει με μοναδικό τρόπο το στυλ των σύγχρωνων γυναικών σε κάθε φάση της ζωής τους. Κατασκευασμένα από ασήμι και brass και διακοσμημένα με ζιρκόν και διάφορες ημιπολύτιμες πέτρες όπως ο λαβραδορίτης και ο χαολίτης, τα κοσμήματα PDPAOLA έχουν ως στόχο δημιουργήσουν μια νέα τάση στον χώρο των κοσμημάτων. Τα κοσμήματα PDPAOLA αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αναδείξει το προσωπικό της στυλ και να δείχνει λαμπερή σε κάθε στιγμή της καθημερινής της ζωής, εμπνευσμένα και σχεδιασμένα για τις σημερινές γυναίκες: κομψά, απλά και ανεξάρτητα.

View as Grid List
Sort by
Display per page

Βραχιόλι PDPAOLA Pure επιχρυσωμένο με τριχρωμία

Βραχιόλι PDPAOLA της σειράς Pure, από ορείχαλκο με επιχρύσωμα 18 καρατίων, με τρεις μικρούς κύκλους στα τρία χρώμματα του χρυσού, ρόζ χρυσό, ασημί και χρυσό.
€39,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ CO01-353-U

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ | 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου Αιγόκερως! Είναι γνωστό ότι είστε το πιο αποφασιστικό ζώδιο ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Συνεχίστε να επιδιώκετε να είστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας σε αυτό το μεγάλο αλλά παράλληλα και μικρό σύμπαν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΣ CO01-346-U

ΔΙΔΥΜΟΣ | 21 Μαΐου - 20 Ιουνίου Δίδυμος! Η επιθυμία σας για ζωή είναι τόσο ζωντανή. Θυμηθείτε να διατηρήσετε τον διπλό γνήσιο χαρακτήρα σας υπό έλεγχο: είστε εξοργισμένοι από άδικα πράγματα και μικρά απλά πράγματα σας κάνουν τόσο χαρούμενους. Το κολιέ με τον αστερισμό του ΔΙΔΥΜΟΥ της PDPAOLA είναι από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα, ροζ κουάρτζ, μαλαχίτης, λάπις λάζουλι, tiger eye, και λευκά ζιρκόν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΖΥΓΟΣ CO01-350-U

ΖΥΓΟΣ | 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου Ζυγός! Αγαπάτε τη δικαιοσύνη και την ειρήνη. Παλεύετε ανάμεσα στα άκρα για να διατηρήσετε αυτήν την ισορροπία. Μην σταματήσετε αυτόν τον γνήσιο και όμορφο αγώνα. Το κολιέ με τον αστερισμό του ΖΥΓΟΥ της PDPAOLA είναι από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα, ροζ κουάρτζ, μαλαχίτης, λάπις λάζουλι, tiger eye, και λευκά ζιρκόν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΙΧΘΥΣ CO01-343-U

ΙΧΘΕΙΣ | 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου Ιχθείς! Ανιδιοτελείς και συναισθηματικοί, είστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους χωρίς να ελπίζετε να πάρετε κάτι πίσω. Συνεχίστε να διαδίδετε αυτά τα vibes και δώστε αγάπη στον εαυτό σας. Το κολιέ με τον αστερισμό του ΙΧΘΥ της PDPAOLA είναι από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα, ροζ κουάρτζ, μαλαχίτης, λάπις λάζουλι, tiger eye, και λευκά ζιρκόν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ CO01-347-U

ΚΑΡΚΙΝΟΣ | 21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου Καρκίνος! Η βαθιά διαίσθηση και το συναίσθημά σας είναι οι καλύτεροι φίλοι σας. Προστατέψτε τα συναισθήματά σας και συνεχίστε να εκτιμάτε την ομορφιά σε ό, τι σας περιβάλλει όπως πάντα. Το κολιέ με τον αστερισμό του ΚΑΡΚΙΝΟΥ της PDPAOLA είναι από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα, ροζ κουάρτζ, μαλαχίτης, λάπις λάζουλι, tiger eye, και λευκά ζιρκόν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΚΡΙΟΣ CO01-344-U

ΚΡΙΟΣ | 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου Κριός! Παθιασμένοι και ανεξάρτητοι, ηγετικές φυσιογνωμίες, οι κατάλληλοι άνθρωποι για να "δείξουν τον δρόμο". Οι γύρω σας απολαμβάνουν τη φυσική σας γοητεία και φέρνετε χαρά στη ζωή τους. Το κολιέ με τον αστερισμό του ΚΡΙΟΥ της PDPAOLA είναι από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα, ροζ κουάρτζ, μαλαχίτης, λάπις λάζουλι, tiger eye, και λευκά ζιρκόν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΛΕΩΝ CO01-348-U

ΛΕΩΝ | 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου Λέων! Είστε το άφοβο λιοντάρι του ζωδιακού κύκλου, γεμάτο αγάπη και θαυμασμό. Η ζεστασιά σας και η φύση που βασίζεται στη δράση, σας κάνουν πολύ δυνατούς, δείξτε το. Το κολιέ με τον αστερισμό του ΛΕΩΝ της PDPAOLA είναι από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα, ροζ κουάρτζ, μαλαχίτης, λάπις λάζουλι, tiger eye, και λευκά ζιρκόν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ CO01-349-U

ΠΑΡΘΕΝΟΣ | 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου Παρθένος! Οι άνθρωποι λατρεύουν να βρίσκονται κοντά σας για τη γρήγορη σκέψη και την αναλυτική σας φύση. Κρατήστε την πραγματική σας υπομονή και ταπεινότητα για πάντα, βοηθά σε οτιδήποτε νέο επιλέξετε να εξερευνήσετε. Το κολιέ με τον αστερισμό του ΠΑΡΘΕΝΟΥ της PDPAOLA είναι από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα, ροζ κουάρτζ, μαλαχίτης, λάπις λάζουλι, tiger eye, και λευκά ζιρκόν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ CO01-351-U

ΣΚΟΡΠΙΟΣ | 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου Σκορπιός! Παθιασμένο και δυναμικά όμορφο πλάσμα, ο ηγετικός σας χαρακτήρας είναι ασυναγώνιστος. Ποτέ μην παραιτηθείτε από το να καθοδηγείτε τους γύρω σας στο φως. Το κολιέ με τον αστερισμό του ΣΚΟΡΠΙΟΥ της PDPAOLA είναι από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα, ροζ κουάρτζ, μαλαχίτης, λάπις λάζουλι, tiger eye, και λευκά ζιρκόν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ CO01-345-U

ΤΑΥΡΟΣ | 20 Απριλίου - 20 Μαΐου Ταύρος! Το εξαιρετικό σας γούστο είναι εκλεπτυσμένο και αιχμηρό βλέποντας τον κόσμο σαν ένα φωτεινό τοπίο. Φροντίστε τη φιλόδοξη αλλά και αισθησιακή και μαγνητική ψυχή σας. Το κολιέ με τον αστερισμό του ΤΑΥΡΟΣ της PDPAOLA είναι από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα, ροζ κουάρτζ, μαλαχίτης, λάπις λάζουλι, tiger eye, και λευκά ζιρκόν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ CO01-352-U

ΤΟΞΟΤΗΣ | 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου Τοξότης! Ξέρετε ότι είστε ενεργητικός και ο χαρακτήρας του εξερευνητή σας κάνει ξεχωριστό, βρίσκετε πάντα έναν τρόπο να κρατήσετε τα θετικά vibes. Δεν φοβάστε την αλλαγή, κρατήστε αυτή τη δύναμη για πάντα δική σας.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ CO01-342-U

ΥΔΡΟΧΟΟΣ | 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου Υδροχόος! Μπορεί μερικές φορές να είστε ντροπαλοί και ήσυχοι, αλλά παράλληλα μπορείτε να είστε εκκεντρικοί και γεμάτοι ενέργεια. Διατηρήστε αυτήν την ενέργεια με σύνεση και χρησιμοποιήστε την στις διαπροσωπικές σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Το κολιέ με τον αστερισμό του ΥΔΡΟΧΟΟΟΥ της PDPAOLA είναι από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα, ροζ κουάρτζ, μαλαχίτης, λάπις λάζουλι, tiger eye, και λευκά ζιρκόν.
€65,00 €58,00

Κολιέ PDPAOLA από ασήμι επιχρυσωμένο με μονόγραμμα "Κ"

Κολιέ μονόγραμμα "Κ" PDPAOLA από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καρατίων, διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους όπως λαμπραδορίτης, ακουαμαρινα και χρωματιστά ζιργκόν.
€59,00 €53,00

Σκουλαρίκια Eclipse Silver της PDPAOLA AR02-125-U από Ορείχαλκο Επιπλατινωμένο

Γυναικεία σκουλαρίκια ECLIPSE SILVER της εταιρείας PD Paola από ορείχαλκο επιπλατινωμένο σε ασημί χρώμα και λουστρέ φινίρισμα .
€59,00 €53,00