Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων

Τρόποι Αποστολής
Το oroexpert.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη!
Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 2 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Αποστολή - Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται με Courrier από την ΕΛΤΑ. Η χρέωση για αποστολές εντός Ελλάδος για αγορές έως και 30€ είναι 4€, για αγορές από 31€ και πάνω είναι δωρεάν.

Αποστολές στη Κύπρο και σε χώρες εντός Ε.Ε.: Η χρέωση για αποστολή στη Κύπρο και σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 4€ για αγορές πάνω από 30 ευρώ (για κάτω από 30 ευρώ η χρέωση είναι 6 ευρώ) και τα δέματα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ. Ο χρόνος παραλαβής υπολογίζεται σε 5-8 εργάσιμες ημέρες.
Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με υπηρεσία Courier με επιπλέον χρέωση 10 ευρώ. Ο χρόνος παραλαβής σε αυτή τη περίπτωση υπολογίζεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή μέχρι τις 14:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, συσκευάζονται και παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εταιρία την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Από τη στιγμή που παραδώσουμε το δέμα της παραγγελίας σας στην ταχυμεταφορική εταιρεία θα το παραλάβετε μέσα σε 24 έως 48 ώρες αναλόγως την γεωγραφική περιοχή αποστολής.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή ή σε οποιαδήποτε άλλη αργία επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα συσκευάζονται και παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εταιρεία. Από τη στιγμή που παραδώσουμε το δέμα της παραγγελίας σας στην ταχυμεταφορική εταιρεία θα το παραλάβετε μέσα σε 24 έως 48 ώρες αναλόγως την γεωγραφική περιοχή αποστολής.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.


Χρόνος Παράδοσης Παραγγελιών
Σύμφωνα με το βασικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης της συνεργάτιδας μας εταιρείας ταχυμεταφορών οι παραδόσεις έχουν ως εξής:
1. Στις πρωτεύουσες νομών εντός 24 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά)
2. Στις λοιπές περιοχές εντός 48 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα εξαιρουμένων απομακρυσμένων περιοχών που μπορεί να παραδοθεί σε 72 ώρες.
Η εταιρεία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει με βάσει το ως άνω χρονοδιάγραμμα. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς αναφέρεται δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κλπ. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.
Mολονότι έχουμε λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την ενημέρωσή σας σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος παρ' όλ' αυτά υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας (και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας). Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.