Συχνές ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Χρήσιμες πληροφορίες

Κάθε ρολόι διαθέτει εγγύηση για χρονικό διάστημα δυο χρόνων, η οποία καλύπτει μόνο τα μηχανικά μέρη των ρολογιών. Φθορές που αφορούν στο κρύσταλλο, το μπρασελέ, το λουράκι, το κούμπωμα, την απώλεια πετρών, τυχόν γρατζουνιές ή χτυπήματα και γενικώς τα εξωτερικά μέρη ενός ρολογιού δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως τέτοιου είδους φθορές δεν διορθώνονται. Τα καταστήματα μας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες επισκευής ρολογιών σε πολύ λογικές τιμές που εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία του ρολογιού σας.

Η αδιαβροχοποίηση ενός ρολογιού αφορά τη χρήση νερού σε φυσική θερμοκρασία και όχι ζεστό, διότι το ζεστό νερό αλλοιώνει τις φλάντζες του ωρολογίου με αποτέλεσμα να εισχωρεί υγρασία στο εσωτερικό του και να προκαλείται διάβρωση στο μηχανισμό.

Παρακάτω είναι ένας οδηγός αδιαβροχοποίησης:

3 ΑΤΜ – 3BAR – 30 ΜΕΤΡΑ: Τυχαία επαφή με το νερό, αντέχει σε βροχή, υγρασία, ιδρώτα. Ακατάλληλο για κολύμβηση και κατάδυση

5 ΑΤΜ – 5BAR – 50 ΜΕΤΡΑ: Κατάλληλο για απλή  κολύμβηση, όχι θαλάσσια σπορ με αναπνευστήρα. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ.

10 ΑΤΜ – 10BAR – 100 ΜΕΤΡΑ: Κατάλληλο για κολύμβηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα και θαλάσσια σπορ. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ .

20ΑΤΜ – 20BAR – 200 ΜΕΤΡΑ: Κατάλληλο για επαγγελματική κολύμβηση  και θαλάσσια σπορ. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ.

* Μην ξεχνάτε ότι ακόμη και τα αδιάβροχα ρολόγια δεν πρέπει ΠΟΤΕ να μπαίνουν σε ζεστό/καυτό νερό!

* Μην ξεχνάτε να κλείνετε την κορώνα (κουρδιστήρι) στο ρολόι σας ή να την βιδώνετε αν είναι βιδωτή!

Τα κοσμήματα μας πρέπει να αντιμετωπίζονται πάντα με προσοχή ώστε να εξασφαλίσουμε την μακροζωία τους. Η επαφή τους  με προϊόντα που περιλαμβάνουν διάφορα χημικά στοιχεία, αιθέρια έλαια ή αλκοόλ, όπως κρέμες σώματος, καλλυντικά, προϊόντα styling, αρώματα ή προϊόντα καθαρισμού (π.χ. χλωρίνη κ.ά.) πρέπει να αποφεύγεται καθώς επηρεάζουν το λούστρο του μετάλλου προκαλώντας το γνωστό «μαύρισμα» ή μπορεί να καταστρέψουν ή να αποχρωματίσουν τα πολύτιμα μέταλλα. Θα σας συστήναμε κάθε φορά που βγάζετε τα κοσμήματα σας να τα σκουπίζετε με ένα καθαρό, μαλακό πανί για να αφαιρέσετε τυχόν έλαια και ιδρώτα που έχουν από την καθημερινή χρήση, καθώς και να φυλάσσονται ξεχωριστά σε υφασμάτινα πουγκιά ή κουτάκια επενδυμένα με ύφασμα.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε καθημερινά σε ένα από τα τρία φυσικά μας καταστήματα:

  • ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ, Αγίων Αναργύρων 29, Άγιοι Ανάργυροι, τηλ. Επικοινωνίας: 2102634908
  • ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ, Αγίας Παρασκευής 21 & Πλάτωνος, Χαλάνδρι, τηλ. Επικοινωνίας: 2106843115
  • ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ, Λεωφόρος Μαραθώνος 52, Παλλήνη, τηλ. Επικοινωνίας: 2106669606

Ωστόσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επειδή μπορεί να μην υπάρχουν όλα τα προϊόντα διαθέσιμα και στα τρία μας καταστήματα, προτού μεταβείτε σε ένα από τα παραπάνω σημεία πώλησης, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106843115 ώστε να εξασφαλίσουμε να υπάρχουν τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο φυσικό μας κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε το νούμερο από το δάχτυλο σας μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για εσάς για να σας βοηθήσουμε. Υπάρχουν οι εξής τρόποι να βρείτε το νούμερο του δαχτύλου σας, αρχικά μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κοσμηματοπωλείο και να ζητήσετε αν μπορούν να σας μετρήσουν το νούμερο από το δάχτυλο, διαφορετικά μπορείτε να μετρήσετε με μία μεζούρα την εσωτερική διάμετρο ενός δαχτυλιδιού που φοράτε στο συγκεκριμένο δάχτυλο ή κόβοντας μια λωρίδα χαρτιού να μετρήσετε τη περίμετρο του δαχτύλου σας και με βάση τον οδηγό που σας παρέχουμε ΕΔΩ να βρείτε τι νούμερο είναι. Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας στο 2106843115 και θα βρούμε άμεσα τον κατάλληλο τρόπο να μετρήσετε το νούμερο σας και να αγοράσετε το δαχτυλίδι της αρεσκείας σας. Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε!